parallax background
Каквито и трудности да срещаме по пътя си, в крайна сметка общите ни усилия са насочени към това в един прекрасен ден бъдещите майки и бащи да видят заветните две чертички на тестовете за бременност, а след това да прегърнат своите малки рожби. В тези видеоматериали са събрани някои от вашите истории с успешен край, до който сме достигнали заедно. Тези разкази са най-ценни за нас и са онова, което ни мотивира всеки ден да вършим своята работа с отдаденост и любов.
Борбата на Живка и Стефан за дете е дълга. Повече от 10 години те вървят по трудния път към своето щастие. Както и много други те преминават през редица неуспешни опити и сълзи в очите. Но онова, което ги крепи, е силната им вяра. Казват, че се преобръщат към добро в момента, в който стъпват в МЦ „Св. Иван Рилски” в Шумен. От този момент нататък с тях и до тях са хора, които преживяват успехите и трудностите сякаш са част от семейството им. И в крайна сметка добрата новина идва – Живка е бременна с близнаци! И животът тръгва по нов, по-добър начин…
.
Хавас Сатева се бори за дете в продължение на 7 години. След проведеното лечение в МЦ „Св. Иван Рилски” тя успя да роди син. Вече чака и второ дете. „Борете се, всичко се сбъдва” – казва Хавас на всички, които още са в началото на пътя си.
.
Христинка Добрева е от Шумен. Тя успя да се пребори за дете с помощта на донорска яйцеклетка и е убедена, че това също е начин да сбъднеш мечтата си. Христинка е убедена, че не трябва да се губи вяра в доктора, към когото си се обърнал.
.
Радослава и Илия в продължение на години се опитват да имат дете, но така и не се установява причината за незабременяването. До момента, в който попадат при д-р Димов в МЦ „Св. Иван Рилски”. В момента тяхната мечта е сбъдната и те са щастливи родители.
.
Юлия Гоцева и съпругът й установяват през 2012г., че имат репродуктивен проблем. След направените изследвания се оказва, че има изчерпан яйчников резерв. Успехът идва с използването на донорска яйцеклетка. Онова, с което медицинският ни център я печели е различното отношение към пациентите.
.
Семейство Димитрови са щастливи родители на своята малка принцеса Ния. Те извървяват дълъг път до така чакания момент. В крайна сметка се доверяват на екипа на д-р Даниел Димов и държат своята мечта в ръцете си.
.
Станислава Стаматова преминава през различни клиники и лекари, докато се озове в нашия медицински център. При нея нещата не се случват от първия път, но благодарение на своята силна вяра тя успява. Споделя, че в моментите, когато я е обземало отчаянието, отивала в клиниката, за да се зареди с нови сили.
.
Татяна Атанасова и нейният съпруг извървяват наистина дълъг път до родителството. Установява се, че има проблем с проходимостта на тръбите. Успяват едва при шестия опит. Те са категорични, че част от техния успех се дължи на доверието, което успява да си спечели екипът на МЦ „Св. Иван Рилски”.